به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سیب و سوران» به نقل از شستون، ایوب کردتمینی بیان کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی با اولویت ارتقای شاخصهای سلامت عمومی و پیشگیری از عرضه مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی، بهصورت مستمر و فعال در سطح شهرستان سراوان در حال اجراست.
رئیس مرکز بهداشت سراوان تصریح کرد: در این بازدیدها، رعایت ضوابط بهداشتی مندرج در آییننامه ماده ۱۳، شرایط نگهداری مواد خوراکی و همچنین میزان کلر باقیمانده در منابع آب آشامیدنی کنترل و پایش شد.
وی اظهار کرد: آموزش و توجیه متصدیان و کارکنان واحدهای صنفی درباره اصول بهداشت فردی و محیطی نیز در دستور کار قرار داشت که این اقدام تأثیر بسزایی در نهادینهسازی رفتارهای بهداشتی صحیح خواهد داشت.
رئیس مرکز بهداشت سراوان با اشاره به آمار این مرحله از اجرای طرح تأکید کرد: در مجموع ۸ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد، برای ۲ مورد اغذیهفروشی به دلیل تخلف و عدم رعایت موازین بهداشتی، اخطاریه قانونی مبتنی بر ماده ۱۳ صادر شد.
وی در پایان با تأکید بر تداوم طرح تشدید نظارتهای بهداشتی خاطرنشان کرد: این نظارتها بهصورت ممتد و بدون اعلام قبلی ادامه خواهد یافت و با هرگونه تخلف و تهدید علیه سلامت عمومی، مطابق قانون و با قاطعیت برخورد میشود. حفظ سلامتی مردم خطقرمز ماست و از هیچ اقدامی در این مسیر دریغ نخواهیم کرد.
انتهای خبر/










